Ontwerp Platform Arnhem gaat deze zomer door: met de OPA Studiotour. Want wat is er nou leuker dan binnenkijken bij anderen? Het eerste bezoek is aan Studio met met.

Studio met met is een ontwerpstudio bestaande uit Lennart Bras en Casper Notenboom, die samen Product Design studeerden aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Na hun afstuderen stortte zij zich op uiteenlopende projecten binnen product-, interieur-, accessoire- en stage-/expodesign.

 

Studio met met ontleent zijn naam aan de visie van de oprichters voor een multidisciplinaire benadering van design. Zij geloven in het combineren van krachten door samen te werken met verschillende disciplines en het ontmoeten van uiteenlopende industrieën. Hun streven is om verschillende technieken, materialen en bouwprincipes te verenigen in een ontwerp om op die manier nieuwe design waarden te creëren.

Door middel van praktisch onderzoek en experimenten binnen bestaande maakprocessen willen zij innoveren en de grenzen van het eigen vakgebied verleggen. Vanuit hun studio in Arnhem werken ze aan uiteenlopende projecten die zowel onderzoek gericht zijn of juist meer praktisch. Het streven is om bruggen te slaan tussen verschillende disciplines en industrieën om zo producten te creëren die toegankelijk en begrijpelijk zijn voor iedereen.

TRINHBECX, Fotografie: Team Peter Stigter; De Kerk (Museum Arnhem), Fotografie: Eva Broekema; TRINHBECX, Fotografie: Team Peter Stigter
Steun OPA door member te worden en krijg naast gratis toegang tot onze avonden nog vele extra’s!