De derde OPA Studiotour is in handen van Julius van der Vaart en Peter van der West van de multidisciplinaire ontwerpstudio sssssst. We kunnen alleen maar zeggen: je ziet weinig, maar tegelijkertijd ook heel veel.

Met behulp van spraakmakende campagnes weet sssssst de aandacht op de missie van hun opdrachtgevers te vestigen. Door de opdrachtgever en hun doelgroep uit hun comfortzone te halen, weten Julius en Peter de aandacht te trekken. Zoals je niet kunt missen in de OPA Studiotour, hebben ze door de jaren heen een eigen, herkenbaar handschrift ontwikkeld waarin humor, absurdisme en confrontatie een bepalende rol spelen. Door zich te distantiëren van doorsnee en middelmaat weten ze door iedere keer het randje op te zoeken iedereen in hun eigen taal aan te spreken.

Het doel van de campagne bepaalt de keuze voor het medium. Of het hierbij gaat om een boek, online/offline identiteit, app, brand story, interactieve installatie, campagne concept, website, expositie ontwerp of commercial, sssssst regelt het voor je. Naast het werk in opdracht initieert sssssst ook eigen projecten zoals korte films en interactieve installaties.
 

Steun OPA door member te worden en krijg naast gratis toegang tot onze avonden nog vele extra’s!