Vind ontwerp in Arnhem

Anka Kresse

grafisch ontwerp
illustratie

Onafhankelijk grafisch ontwerper, illustrator en autonoom beeldmaker / Docent typografie en grafisch ontwerpen

Anne Luchies

grafisch ontwerp
illustratie

Voor frisse en snelle illustraties, heldere infographics en vormgeving

Anneke Dekkers

illustratie

Illustrator en beeldend kunstenaar - haar stijl omvat een breed spectrum: van naturalistisch tot expressief gestileerd. 

Arnhem Fashion Factory

mode ontwerp

Strategisch advies en sparringspartner voor startende mode- en accessoire-labels  

Arnout Visser

product ontwerp

Glasontwerper en vormvinder. Hij volgt de traditie van uitvinders en wetenschappers zoals Kepler en Newton: de definitieve vorm wordt bepaald door de functie.

 

Atelier Rick Tegelaar

product ontwerp

Door ondergewaardeerde materialen zoals gaas en afvalhout opnieuw te onderzoeken, ontstaan nieuwe toepassingen van de materialen. De uitdaging ligt in het vinden van nieuwe vormen, kwaliteiten en esthetiek.

Catalogtree

grafisch ontwerp
interactief ontwerp

Multidisciplinaire ontwerpstudio die werkt in opdracht en op eigen initiatief. Naast programmeren maken zij experimenteel gereedschap, typografie en visualisatie van kwantitatieve gegevens en zijn zeer geïnteresseerd in zelforganiserende systemen en 'Form Equals Behavior'.

Catherine Willemse

illustratie

Illustrator en filmmaker 

Chris Meijers

mode ontwerp

Duurzame mode

Dana Dijkgraaf

grafisch ontwerp

Met een passie voor vorm, kleur en weldoordachte concepten, presenteert zij ontwerpen die sprankelen en het verhaal goed visualiseren.

De Kleedkamer

mode ontwerp

Styling, kleur & stijladvies, kostuumontwerp en educatie

De Vormforensen

grafisch ontwerp

Grafisch bureau dat mensen de mogelijkheid biedt hun verhaal op een nieuwe manier te zien en te communiceren. Daarnaast gebruiken De Vormforensen grafisch ontwerp om een proces te structureren en de uitkomst te communiceren. 

Debbie Wijskamp

product ontwerp

Ontwerpt en produceert een eigen collectie handgemaakte (interieur) producten, geeft workshops en cursussen

Elsien Gringhuis

mode ontwerp

Een high-end, duurzaam label met een focus op de essentie van kleding. Tijdloos, clean, chic en minimalistisch met innovatieve details. Hoogwaardige producten met kwaliteit in snitten, stoffen en afwerking.

Erik Stehmann

product ontwerp

Onderzoekt zijn snel veranderende fascinaties, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen van technieken en materialen, om tot speelse producten te komen.
 

Eva Luna Couture

mode ontwerp

Een collectie met zowel klassieke als moderne stukken, vaak met geraffineerde details of een verrassende edge. 

Fashion + Design Festival Arnhem

evenement

FDFA is hét jaarlijks terugkerende stadsfestival waar mode, design, kunst en cultuur met elkaar versmelten.

Floris Schoonderbeek

product ontwerp

Praktische oplossingen voor een creatief bestaan en een mooiere wereld - gebaseerd op beleving, functionaliteit en duurzaamheid.

FRAENCK

mode ontwerp
product ontwerp

Tassen en modeaccessoires van upcycled materialen, handgemaakt en geproduceerd in eigen atelier. 

Fraenck & friends

shop

Conceptstore: een eigenzinnige en creatieve hotspot waar niet alleen items van Fraenck worden verkocht, maar ook duurzaam werk van andere lokale ontwerpers. In de winkel vind je ook een sociale werkplaats, een fotostudio en een koffiehoek. 

Frank Kolkman

interactief ontwerp
product ontwerp

Experimentele ontwerper die zijn nieuwsgierigheid naar de innerlijke werking van dingen combineert met analytisch denken en intuïtie, met een focus op toekomstige technologieën en hun sociaal-politieke implicaties.

Fundies

mode ontwerp

Een exclusief en limited ondergoedmerk, opgericht door Hans Hutting, met speelse kleuren en queer jokes. Handgemaakte prints, bedrukt met niet-giftige of natuurlijke kleurstoffen en gemaakt van hoogwaardige, leftover stoffen in Nederland.

Heleen van der Meer

mode ontwerp
product ontwerp

Handgemaakte tassen en accessoires voor mannen en vrouwen 

Hester van de Grift

illustratie

Illustrator voor verschillende uitgeverijen met o.a. tekeningen voor schoolboeken en bladen 

Het Lab

grafisch ontwerp

Helpt organisaties en bedrijven om helder, direct en vanuit het hart te communiceren. Van concept tot campagne, van identiteit tot digitaal magazine. 

Hoedenatelier De Meulmeester

mode ontwerp

Hoedenontwerpster Elisabeth de Meulmeester maakt handwerkhoeden op maat.

Hul le Kes

mode ontwerp

Het eigenzinnige, duurzame antwoord van modeontwerper Sjaak Hullekes op de vaak zo oppervlakkige looks van sociale media en de mode-industrie. Het uitgangspunt: het is niet de perfectie, maar de imperfectie die kleren interessant en karakteristiek maakt.

Humanoid | label & shop

mode ontwerp
shop

Humanoid is een onafhankelijk, sterk modelabel en wordt niet beïnvloed door hype of trends. Met de beste materialen en aandacht voor detail worden collecties gemaakt die van seizoen tot seizoen in elkaar overgaan. 

Ineke Hans

product ontwerp

Ontwerper van meubels, producten, tentoonstellingen en in- en outdoor-ruimtes, professor Design & Social Context aan de University of the Arts in Berlijn en verkent nieuwe ontwerpstrategieën.

Jeanne design

grafisch ontwerp
illustratie

Gespecialiseerd in onderscheidende visuele communicatie: effectief grafisch ontwerp en pakkende illustraties.

Jones

shop

Jones van Judith ter Haar is een gecureerde winkel in Arnhem met zorgvuldig gekozen collecties voor vrouwen die de signatuur van Judith laten zien.

Klaartje Martens

mode ontwerp
product ontwerp

Handgemaakte tassen, accessoires en sjaals

Klaas Kuiken

product ontwerp

Heeft een fascinatie voor het creatieve proces en onderzoekt hoe vakmanschap en (massa)productie samengebracht kunnen worden. 

Lenneke Wispelwey

product ontwerp

Handgemaakt, pastelkleurig porselein met wiskundige- en geometrische patronen

Liesbeth Sterkenburg

mode ontwerp

Een modelabel voor trotse individuen en zelfverzekerde outsiders. Het 'street-chic' gevoel van de collecties toont de vrije en ontspannen sfeer van streetwear, vermengd met klassiek vakmanschap.

Maartje Kunen | Medical Visuals

illustratie

Medisch wetenschappelijke illustraties in een heldere, kernachtige stijl. De kracht is de vaak complexe materie te vertalen naar een communicatief sterk en toegankelijk beeld, zonder de werkelijkheid geweld aan te doen.

Maison the Faux

mode ontwerp

Een creatieve studio die zich voordoet als een modehuis met haute couture. Een reactie op de huidige mode-industrie en een dikke knipoog naar een publiek dat zich vrijelijk door een vaak bekrompen wereld durft te bewegen.

Marck & Mo

mode ontwerp
product ontwerp

Lederwaren en accessories - vakmanschap, maatwerk met uitsluitend hoogwaardige materialen & made in Holland.

Meijer + Floor

shop

Moderne stadse woonwinkel - de collectie bestaat uit een internationale mix van moderne klassiekers, recente ontwerpen en eigenzinnige accessoires.

Merlijne Marell

illustratie

Maakt vrije grafiek, illustraties in opdracht, en eigen projecten in diverse media vorm met een eenvoudige, sprekende beeldtaal en rijk materiaalgebruik.

Mode met een Missie

mode ontwerp
shop

Modelabel en -atelier met een collectie ontworpen door jonge Nederlandse ontwerpers en geproduceerd door mannen en vrouwen met een kwetsbare achtergrond

Nacht van de Mode

evenement

Op de tweede zaterdag van juni openen de creatieve makers van het Modekwartier in Klarendal tot middernacht hun winkels en ateliers voor liefhebbers van mode, design & ambacht.

Nikki Gilling

product ontwerp
shop

Studio en winkel voor op maat gemaakte tassen en modeaccessoires in een minimalistische en functionele stijl. Nieuwe, onverwachte details maken elk het product uniek. 

Richard Vijgen

interactief ontwerp

De ontwerpstudio voor de hedendaagse informatiecultuur onderzoekt nieuwe strategieën om de grote verhalen in big data te vinden door onderzoek en ontwerp.

Rosanne Bergsma

mode ontwerp
product ontwerp

Schoenontwerper die gelooft in vakmanschap en duurzaamheid. Elk paar wordt op ambachtelijke wijze op maat gemaakt, met een ingetogen vormentaal, uitgevoerd in kwalitatief hoogstaande materialen. 

Ruud-Jan Kokke

product ontwerp

Gebruiksvoorwerpen, interieurs of de inrichting van de publieke ruimte die de grenzen opzoeken van de mogelijkheden van het materiaal. Uiterst functionele ontwerpen die tevens verbazen door elegantie, verfijndheid en de bijna extreme eenvoud. 

Simons & Boom

grafisch ontwerp

Bureau voor grafisch ontwerp en visuele communicatie. Maakt de dingen helder - van concept tot realiteit. Want met een helder verhaal en vormgeving zonder ruis komt je boodschap het beste over.

Sinds1416

grafisch ontwerp

Sinds 1416 is een allround design studio met ruim 15 jaar ervaring in visuele communicatie en merkidentiteit voor zowel non-profit als commerciële klanten.

Spijkers en Spijkers

mode ontwerp

Modelabel van de tweelingzussen Truus en Riet Spijkers, met een direct herkenbare stijl van grafische detaillering en uitgesproken kleurgebruik.

Sssssst

interactief ontwerp

Creëert on- en offline concepten, identiteiten, producten, exposities en campagnes. 

Studio Arntzen

product ontwerp

Paula Arntzen ontwerpt producten en ruimtelijke ervaringen doormiddel van tactiliteit en verlichting. De focus in haar ontwerpen liggen hierbij op empathie, context en esthetiek.

Studio Broodnodig

grafisch ontwerp

Studio Broodnodig is een ontwerpstudio voor visuele communicatie en helpt het verhaal van jouw organisatie in beeld te brengen, door heldere, slimme en effectieve ontwerpen.

Studio Brun

illustratie

Illustrator en ontwerper - met een focus op natuur en buitenleven - voor tijdschriften, websites, apps en meer.

Studio Joris de Groot

product ontwerp

Als ontwerper is hij op zoek naar de spanning tussen vakmanschap en industrie en neemt de fabriek als vertrekpunt: hij wordt geïnspireerd door productieprocessen en onderzoekt de gebruikte technieken en materialen om ze op nieuwe manieren toe te passen.

Studio Kort

interactief ontwerp
product ontwerp

Interdisciplinaire studio voor social en interaction design: op zoek naar het ontwerpen van nieuwe toepassingen worden projecten ontwikkeld met een maatschappelijk belang.

Studio Mieke Lucia

product ontwerp

Een sterke liefde voor kleur en textiel en een focus op akoestische oplossingen.

Studio MOM

product ontwerp

Ontwerpt producten voor opdrachtgevers in de consumenten – en professionele markt en maakt de menselijke vertaling van technologie en wetenschap naar nieuwe, duurzame oplossingen.  

Studio Roderick Pieters

mode ontwerp
product ontwerp

Schoenontwerper die door te zoeken naar eenvoudige maar inventieve constructies, zich richt op het opnieuw uitvinden en vereenvoudigen van schoenen en de productie van schoenen.

Studio Roos Meerman

interactief ontwerp
product ontwerp

Roos Meerman onderzoekt technieken en processen, waarbij ze haar ontwerpmentaliteit gebruikt om te innoveren en te pionieren. Door bestaande machines of gereedschappen te veranderen, vindt ze nieuwe manieren om haar verbazing voor natuur en fysica om te zetten in iets tastbaars.

Studio RYN

mode ontwerp

Studio RYN is een Nederlands, volwaardig productie-atelier waar zowel productie van unieke stukken als kleinschalige productie mogelijk is.

Stukk Design

grafisch ontwerp

Studio voor Research en Graphic Design die verhalen vertaalt naar eigenzinnige en uitgesproken ontwerpen en eigen kunstprojecten initieert over maatschappelijke onderwerpen. Gespecialiseerd in het ontwerpen van boeken, exposities en identiteiten.

Superposition

grafisch ontwerp
interactief ontwerp

Innovatieve ontwerpstudio voor interactieve ervaringen. Zij onthullen en visualiseren onvertelde verhalen door middel van kunst, technologie, code en design.

Suzanne Oude Hengel

mode ontwerp
product ontwerp

Schoen- en textielontwerper gericht op het combineren van (brei)technieken, industriële vervaardiging en digitale ontwerpmethodes.

The People of the Labyrinths

mode ontwerp

The People of the Labyrinths onderscheid zich met intrigerende handgedrukte en met de hand geverfde high-end mode. Compromisloze, outsider-instincten gecombineerd met kleurrijke en labyrintische uitbundigheid.

Trix & Rees

mode ontwerp
shop

Modelabel met een kleine en exclusieve collectie waar het hele jaar door nieuwe kledingstukken aan worden toegevoegd. Stof, model en kleur zijn in balans. Alle items staan op zichzelf - charmant en comfortabel. 

VanHoffOntwerpen

product ontwerp

VanHoffOntwerpen belichamen universele waarden in moderne producten die er al tijden lijken te zijn. Functionaliteit, kwaliteit en de relatie tussen gebruiker en product geven de ontwerpen hun kracht.

Visser & Meijwaard

product ontwerp

De ontwerpstudio van Steven Visser en Vera Meijwaard creëert minimalistische maar onderscheidende producten - gebaseerd op de esthetiek van vormen, materialen en kleuren, en is op zoek naar nieuwe manieren om de onbedoelde shoonheid van alledaagse producten toe te passen.