Talk the Talk, Walk the Walk

Nieuw in 2023 is Talk the Talk. Een open avond voor ontwerpers om ideeën, verhalen en ervaringen te delen. Op donderdag 8 maart werd OPA uitgenodigd in de studio van De Vormforensen om de dunne lijnen van ethisch ontwerp in jouw ontwerppraktijk te onderzoeken. Hoe worden beslissingen gemaakt in jouw ontwerpstudio? Heb je ethische richtlijnen? Een innerlijk kompas? Of wordt de lat gelegd door de opdrachtgever? 

Tijdens deze avond kon iedereen casussen inbrengen die vervolgens uitgebreid werden besproken. En het leuke, iedereen was welkom! OPA members, studenten, ontwerpers en zelfs niet-ontwerpers ;)

De avond werd georganiseerd in samenwerking met Annelou en Anne-Marie (De Vormforensen) en Mark Kuiper (Studio.Oost en bestuurslid van OPA) en was een groot succes! De opkomst was groot, er waren zowel bekenden als nieuwe gezichten en iedereen was zeer enthousiast. Er werden veel casussen uit het werkveld gedeeld en daar werd vervolgens met veel interesse over gesproken. 

Kortom, een concept dat voor herhaling vatbaar is! OPA wordt in 2023 dan ook in verschillende studio’s uitgenodigd voor Talk the Talk, met steeds nieuwe onderwerpen en casussen die gezamenlijk besproken worden. Denk jij nu, dit zou ik graag in mijn studio willen organiseren? Laat het ons horen!

Ben jij benieuwd wanneer de volgende OPA avond is? Meld je dan aan voor de OPA Meetup groep.

Steun OPA door member te worden en krijg naast gratis toegang tot onze avonden nog vele extra’s!