Ontwerp Platform Arnhem (OPA) en de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) slaan de handen ineen, en gaan intensiever samenwerken. Deze samenwerking levert voor zowel de ontwerpers en bureaus binnen de BNO, als voor de bij OPA aangesloten ontwerpers, diverse voordelen op. Voor die laatste groep zijn de expertise, de diensten en het netwerk van de BNO van grote toegevoegde waarde. Denk aan modelcontracten, juridisch en zakelijk advies op maat, specifieke trainingen, netwerkactiviteiten, landelijk podium en bereik. Voor de BNO betekent een hechtere samenwerking met deze actieve ontwerperscommunity een kans om zichtbaarder en van nog meer waarde te kunnen zijn voor in het oosten gevestigde ontwerpers.

Alle leden van de BNO profiteren van het mooie OPA-programma. Andersom worden de in Arnhem en omstreken gevestigde ontwerpers zichtbaarder voor en door de BNO. De twee organisaties verwachten dan ook dat iedereen hiervan de vruchten gaat plukken, en kijken uit naar een mooie samenwerking.

Over de BNO

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) verbindt, versterkt en vertegenwoordigt de ontwerpsector. De BNO is opgericht door en voor ontwerpers. De geschiedenis van de vereniging gaat ruim honderd jaar terug. Nu is de BNO de grootste community van ontwerpers en ontwerpbureaus in Nederland, met een professioneel team dat ontwerpers en hun werk ondersteunt en onder de aandacht brengt.

Steun OPA door member te worden en krijg naast gratis toegang tot onze avonden nog vele extra’s!