Op 23 maart vond de eerste OPA avond van 2023 plaats in de Transformatiezaal in Arnhem. Een nieuw jaar, een nieuwe locatie en een nieuwe indeling van de avond met één spreker: Laurens Vreekamp. Deze avond stond in het teken van AI. Artificial Intelligence is niet meer weg te denken uit de maatschappij. De techniek ontwikkelt zich zo snel dat met een kleine handeling een ontwerp gereed is zonder dat er een mens aan te pas kwam. Welke rol vervult de designer hierin? En wat betekent dat voor het ontwerpveld?

Laurens Vreekamp was de spreker van deze avond en nam het publiek in 1,5 uur mee in de ontwikkelingen en mogelijkheden op gebied van AI. Laurens Vreekamp is journalist, design thinker, oprichter van de Future Journalism Today Academy en schrijver van het boek ‘The Art of AI’. Door het tonen van allerlei verschillende toepassingen van AI werd duidelijk hoe oneindig de mogelijkheden zijn en wat dit kan betekenen voor de toekomst. 

De eerste OPA avond van 2023 trok veel bezoekers, de Transformatiezaal werd tot de maximumcapaciteit gevuld. Een zeer geïnteresseerd en enthousiast publiek zorgde samen met Laurens Vreekamp voor een interactieve, informele en zeer geslaagde avond.

Ben jij benieuwd wanneer de volgende OPA avond is? Meld je dan aan voor de OPA Meetup groep.

 

Steun OPA door member te worden en krijg naast gratis toegang tot onze avonden nog vele extra’s!