Datum
Tijd

Ontwerp Platform Arnhem slaat de handen ineen met Fashion + Design Festival en Numéro Netherlands. In het kader van de Juni Modemaand in Arnhem, organiseren FDFA, Numéro Netherlands en OPA een debat over de waarden van Mode en Design.

Waardevol

Fashion + Design Festival gaat deze zomer onder de noemer ‘waardevol’ in op de minder bekende waarden zoals sociale, esthetische, culturele, emotionele, ecologische en ethische waarden. Hoe zwaar wegen deze waarden voor Arnhemse ontwerpers, ondernemers en bewoners? En hoe draagt kleding of design bij aan het uitdragen van een eigen identiteit? Aanstaande OPA avond gaat in op dit thema en Timotej Letonja (Editor in Chief Numéro Netherlands) zal in gesprek gaan met ontwerpers Garcia Bello en Mirte Engelhard, cultureel antropoloog en filmmaker Maaike Broos en kunstenaar Lu Lin. 

Debat

Laten zij zich drijven door wat voor hen van waarde is? Hoe vertaal je als ontwerper deze waarden in je werk? Verwacht een open debat over de verschillende waarden van mode en ontwerp door de ogen van een vijftal designers. De avond wordt georganiseerd in de tijdelijke pop-up shop van modemerk Hul le Kes in Arnhem Centrum. Mis het niet!

Locatie

Wezenstraat 5, 6811 CR Arnhem

Entree

€ 7,50 | Studenten - € 4,00 | Gratis entree voor OPA members, BNO leden en studenten van Rijn IJssel.

Steun OPA door member te worden en krijg naast gratis toegang tot onze avonden nog vele extra’s!