Op 25 april zal de informatie en netwerkbijeenkomst Lectoraat Tactical Design ArtEZ en OPA plaatsvinden. 

GO Creatieve Industrie (GOCI) is een programma van het kennis- en innovatienetwerk van de creatieve industrie CLICKNL. Het programma GOCI moet de kennis en innovatiekracht in de creatieve industrie versterken om zo de impact te kunnen vergroten op de grote maatschappelijke uitdagingen.Het heeft hiervoor onderzoeksubsidies voor creatieve makers.

Maar in hoeverre zijn ontwerpers in de regio Arnhem-Nijmegen bekend met deze subsidies? En als ze er mee bekend zijn, spreken deze regelingen hen dan aan? Hoe kunnen onderzoeksubsidies ontwerpers het beste helpen een rol te spelen bij de maatschappelijke transities?

De afgelopen maanden interviewde het lectoraat Tactical Design ArtEZ belangrijke spelers in het regionale creatieve netwerk (o.a Studio Ineke Hans, Frank Kolkman, Nexit Architecten, Sinds1416, Pauline van Dongen) en vroeg hen naar de bekendheid, het gebruik én de effectiviteit van de verschillende GOCI-regelingen.

Tijdens de bijeenkomst worden de resultaten van het onderzoek gepresenteerd en geven verschillende geïnterviewden reactie hierop. Ook zal OPA het onderzoek Creatief Arnhem en het vervolg daarop presenteren. Zorg dat je er bij bent!

Datum
Tijd

17.00 - 18.30 uur

Locatie

Café Verheyden

Entree

Gratis toegang, wel graag vooraf aanmelden via info@o-p-a.nl

 

Steun OPA door member te worden en krijg naast gratis toegang tot onze avonden nog vele extra’s!