Het is tijd voor actie.

Volgende week is het zover. Zet op maandagmiddag 27 mei (14:00 tot 16:00 uur) met een dikke stift 'Creative x Energy' in je agenda. We zijn namelijk trots om te melden dat we officieel onderdeel zijn van het openingsevent van de Arnhem Electricity Week, dat die week begint. Die dag brengen we maar liefst twee grote updates en kun je flink bouwen aan je netwerk:

1. Community Lab sessie II: Action!
We verwelkomen jou graag op onze tweede Creative x Energy Community Lab sessie, middenin de Arnhemse Energy-hotspot Industriepark Kleefse Waard. Op de eerste sessie kijken we terug als een kennismaking, deze tweede sessie is meer actie georiënteerd. Hier gaan we met je in gesprek om te verkennen hoe jij bij kunt dragen aan de uitdagingen op het gebied van de energietransitie. Dus: Ben jij een creatieve professional en zoek je aansluiting bij de energy sector? Dan mag je deze sessie niet missen!

2. Get ready for the launch!
Direct na de gezamenlijke sessie lanceren we officieel het Creative x Energy programma. Dit doen we samen met een aantal partners, waaronder de Arnhemse wethouder Economische Zaken - Nermina Kundiæ en directieleden IPKW, Connectr, Alliander, e. a…
Bij deze launch presenteren wij de eerste CxE samenwerkingsprojecten en geven we een sneak peek van de projecten die eraan zitten te komen. ;-)

3. Netwerken tijdens Club Transition!
Na het Creative x Energy programma is er de mogelijkheid om tijdens Club Transition “in the belly of the beast” te netwerken met de energiesector. Ook hier is een mooi programma samengesteld met sprekers van o.a. de provincie Gelderland, de HAN én innovaties uit onze eigen community van creatieve professionals met o.a. Leon Houben en Rosalie Apituley!

Meld je hier aan!
 

Datum
Tijd

14:00

Locatie

Industriepark Kleefse Waard

Steun OPA door member te worden en krijg naast gratis toegang tot onze avonden nog vele extra’s!