Creatief Arnhem heeft samen met de Gemeente Arnhem de komende jaren een spilfunctie om ontwerpers te koppelen aan opgaven binnen de energietransitie in Arnhem. Dit doen wij binnen het meerjarig programma Creative x Energy (CxE).

Om die reden zijn wij op zoek naar creatieve professionals in de regio Arnhem die graag mee aan de knoppen willen draaien en mee willen denken over het identificeren en formuleren van de juiste vraagstukken. Dit doen wij onder de noemer Creative x Energy (CxE) Community Lab. In dit Lab gaan we in vijf sessies samen nieuwe projecten en samenwerkingen tot stand brengen.

Dus wil jij jezelf en/of jouw organisatie op de kaart zetten bij Creatief Arnhem, energieprofessionals en de gemeente Arnhem? Pro-actief bouwen aan je netwerk en nieuwe projecten en sector overstijgende samenwerkingen tot stand brengen? Bouw dan mee aan ons Community Lab op 26 maart! We werken zelf met een ontwerpende aanpak. Dat betekent dus niet vergaderen; maar handen uit de mouwen.

Wat we zoeken?
Hou jij je bezig met ontwerpend onderzoek (of wil je daarmee aan de slag gaan)? Wil jij je als creatieve professional profileren als ontwerper die bijdraagt aan systeemverandering/gedragsverandering? Wil jij met jouw ontwerpende aanpak bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen, in dit geval de energietransitie?

Deel deze uitnodiging ook binnen jouw netwerk en meld je hier aan!

Datum
Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

De Nieuwe Coehoorn

Entree

Gratis

Steun OPA door member te worden en krijg naast gratis toegang tot onze avonden nog vele extra’s!