Bring Your Own Beamer Arnhem 2024

Ontwerp Platform Arnhem, Verenigd Creatief Arnhem, ArtEZ Design/Art/Technology en Hands, Creative agency for awesome brands slaan de handen ineen en organiseren een BYOB tijdens de Uitnacht Arnhem @ Eusebiuskerk op 26 januari van 20.00 - 23.30. De Uitnacht Arnhem trok vorig jaar verspreid over tientallen locaties 20.000 bezoekers. Dit jaar zal de korenmarkt er bij worden betrokken en enkele andere locaties. Verwacht wordt dus ook een boel publiek bij de Eusebius. BYOB Arnhem @ Uitnacht is dus een goede kans om je werk te laten zien aan een nieuw publiek!

Wat is Bring Your Own Beamer?

BYOB is een open source concept dat door iedereen mag worden uitgevoerd. Het is een viering van creativiteit en een verkenning van het medium van projectie. Er hebben inmiddels meer dan 350 edities plaatsgevonden over de hele wereld. Het event wordt door de deelnemers zelf georganiseerd en is daarmee een manier om een grote tentoonstelling te maken met 0 (of een heel klein) budget. Het idee is eenvoudig: 1. Vind een locatie, 2. Nodig beeldmakers uit, 3. Vraag ze om hun werk te projecteren, 4. Have fun! … Credits: BYOB is een concept van Rafaël Rozendaal, zie ook: www.byobworldwide.com.

Muziek

Muziek wordt verzorgd door de dj’s van Arnhems upcoming house label Umami

Drinks

Let op: Er is geen horeca voor bezoekers, alleen voor deelnemers van BYOB zorgen we voor Hot choco, Gluhwein, bier, wijn, fris. Veiligheid - Het event dragen we met zijn allen en we houden dus elkaars apparatuur in de gaten. Er staat 1 persoon bij de deur om het aantal bezoekers te controleren/beperken indien nodig.

Deelnemers

We mikken voor deze eerste editie op zo’n 20 deelnemers:

- 5 studenten van Design Art Technology (bevestigd)
- ~10 designers vanuit Ontwerp Platform Arnhem
- ~5 designers uit het Hands netwerk

De eerste 10 bevestigde deelnemers zijn:
- 5 studenten van ArtEZ - Design Art Technology - Supermassive - Dana Dijkgraaf - Shaun Leyden (Mintamatics) - Jelmer den Adel (Thats Rad Studio) - Vincent Hammingh

Er is dus nog plek voor zo’n 10 deelnemers. Meld je aan via BYOB@Hands.nl, vol = vol!

Datum
Tijd

20:00 - 23:30

Locatie

Eusebiuskerk

Entree

Gratis

Steun OPA door member te worden en krijg naast gratis toegang tot onze avonden nog vele extra’s!